Летен палатков лагер за младежи – язовир Голям Беглик 2016г.

10-16.07.2016г.
Какво ще правим?
Езерни експедиции с канута; риболовни маршрути в различни части на язовира; каране на колелета; слаклайн (ходене по лента); хвърчила; футбол, екипни игри, работа по проект, народна топка и много други игри; организация на живота в палатковия лагер; вечерни огньове.
Важна информация:
За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия:
• Да е на възраст над 14 години;
• Да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени планински и водни спасители, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Батак.
• Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка.
• Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

Датите на провеждане са: 10-16.07.2016г.
Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017.

Битови условия по време на лагера. Нощува се в палатки. Всеки участник сам се грижи за личната си хигиена, като в лагера има изградени тоалетни. Къпането е в язовира.
По принцип децата нямат нужда от джобни пари, тъй като по време на лагера сме далеч от други населени места. Добре е да не носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени.

Палатковият лагер струва 330лв. на дете.
Цената включва:
 Четирикратно хранене по време на лагера, приготвено от готвачката на лагера. Децата имат закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Ежедневно получават и топли напитки, както и десерти на обяд и вечеря. Задължително дневно в менюто им присъства салата и готвено ястие.
 Асистенция на инструктори (на всеки 8 деца – един инструктор); в екипа има планински и воден спасител.
 Специализирана екипировка – палатки, лодки, колела, занимателни игри.
 Сертификат за проведен лагер и подарък.
 В цената не е включен транспортът на детето до лагера. Той се извършва от родителите или от нас при предварително уговаряне.

 

Форма за запитвания

Изпрати