УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ В ГРАДА /СИТИ БАУНД /втора сесия 

 

ОКТОМВРИ - НОЕМВРИ 2021

 

СЕМИНАР

 

Основни акценти на семинара:

 

Провеждане: онлайн

 

Дати: 28.10.2021; 03.11.2021 и 10.11.2021 /в продължение на 3 седмици

 

Цена: 230лв.

 

Цената включва: концептуална програма, споделени материали, немски сертификат, ДДС

 

Семинарът е съвместен продукт на Номадия, сдружение „Център за учене чрез преживяване” и Института по Преживелищна педагогика в Касел /Германия. В рамките на семинара се опитахме да адаптираме формата на Сити баунда или ученето чрез преживяване в града към времето, на което сме съвременници. Зададохме си въпроси като какво и как бихме могли да провеждаме онлайн в града? Възможно ли е въобще този формат да се преструктурира към дигиталния свят? Отговорихме си, като създадохме концепцията за този семинар, защото сме убедени, че адаптацията към промените и готовността за промяна са от ключово значение в настоящето - такова, каквото е.

 

В рамките на семинара участниците ще се запознаят със следните теоретични теми, както и с редица игри - упражнения които биха могли да използват със своите ученици, курсисти, обучаеми, екипи:

                                                                                    

  • Форматът Сити баунд или възможностите на Ученето чрез преживяване в града
  • Основни принципи на УП в града
  • „Flow“ в УП
  • Темата за възприятията в УП

 

Ползи за участниците:

 

  • Практически задачи с лесна приложимост и организация
  • Идеи във връзка със социалното учене и развиване на емпатия в учениците
  • Папка със споделени материали
  • Немски сертификат
  • Кваификационни кредити

 

Обучението е много подходящо както за учители по всякакви предмети, така и за тренери, инструктори, социални работници, студенти и всички, които работят с групи хора и имат нужда от нови импулси и идеи в посока неформално учене, учене чрез преживяване, развиване на емоционална интелиентност и други. Обучението е подходящо и за завършилите цялостния курс Инструктор сред природата с надграждащи теоретични аспекти и идеи.

 

В края на семинара участниците получават немски сертификат, издаден от партньорите ни от Института по преживелищна педагогика в Касел /Германия / Institut für Erlebnispädagogik (IfEP): cvjm-hochschule.de (cvjm-hochschule.de) и папка със споделени материали.

 

Поръчайте и подарете ваучер с това обучение. За допълнителна информация 0896 834018.

 

Забележка: Възможно е плащане на вноски!

 

Водещ обучението: Румяна Георгиева /сертифициран инструктор по методите на преживелищната педагогика, лицензиран от  Института по преживелищна педагогика към университета  CVJM /Касел; специалист в Урбанна преживелищна педагогика /Сити баунд и Ориентираност към процесите.

 

Записване: изпратете ни имейл на office@nomadia.bg или ни се обадете на телефон 0896834018. При записване се сключва договор и се внася капаро в размер на 30% от сумата. Крайният срок за записване е 25.10.2021г.

 

Група: минимален брой на групата 6 човека. Максимален брой на групата 15 човека.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ НОМАДИЯ

Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати