ОРЛИН ИЛИЕВ Планината, ските и катеренето по скала и лед са винаги предпочитани от него. Най-голямата му страст обаче си остава свободното каране на ски, независимо от курорти и механика. Винаги готов за приятелска бира...
ДОБРОМИР ЗГУРОВ Бобъра е най-добрият наш инструктор във всякакви „въжени“ проекти - от най-сложното въжено препятствие до спиращ дъха тролей... Все пак да не забравяме и факта, че е дипломиран ски учител.
АСЕН АНГЕЛОВ Животът на мотор, щастието да караш мотор, свободата да пътуваш с мотор - това са само бегли щрихи от света на Асен... , откакто си е купил мотор. Преди да дойде това време, Асен обичаше и да готви, да пее рок парчета, да кара колело ... или иначе казано имаше и други интереси:)
ДАНАИЛ ГЕШЕВ Дъньо е любител на самолетите и авиацията. Истински експерт по добрата кухня и храна или иначе казано инструктор с висока банкетна култура.  При нас той е водач както в детските програми, така и в програмите за възрастни.
НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ Най-голяма страст на Ники е зимата! Зима, сняг, планина – това е може би щастието! ... Всъщност се оказа, че обичал и другите три сезона...  
РУМЯНА ГЕОРГИЕВА Руми успешно съчетава преживяванията с деца, любовта си към планината, дейностите в екип и културните обиколки из страната ни. Всъщност обаче най-голямото й увлечение си остават мегданите и хорцата, които се извиват по тях... 
МОМЧИЛ ИЛИЕВ Колелото и моторът – това са другите лица на Момчил. Момчил е и основен наш помощник не само в програмите за деца и възрастни, но и в ... мъкненето на багажи и екипировка по трасета и планини. 
МАЙА АНТОВА Всичко, което е нестандартно и не е „скучно“ е нещо, което ще заинтригува Майа. Инструктор и за възрастни, и за деца, но най-вече ... това, което е свързано по някакъв начин с изкуството. И все пак нека не забравяме, че Майа е и дипломиран воден спасител.
Д-Р КАЛИН ДИМИТРОВ Доктор Кало е ортопед-травматолог с още по-тясна специалност хирургия на ръката. Кало е работил немалко и в детска клиника, затова е и важен кадър в работата ни с деца не само като техен лекар, но и като съветник за здравословното хранене и режим на децата.
ИВАЙЛО ЛЕВТЕРОВ Гъвкавия е незаменим инструктор, защото има познания и умения както по отношение на водните спортове, така и на ските и всички други планинарски начинания. Любимец на децата ... и на другите инструктори.
ЕВГЕНИЯ НИКОЛОВА Основното нещо, което можем да кажем за Жени, е нейната незалязваща усмивка! Вечният позитивизъм я съпровожда в обичта й към хубавата музика, природата и децата!
ЛЮБОМИР ИВАНОВ Основната страст на Любо винаги е била готвенето. Той може да даде наистина най-доброто от себе си във всички програми, в които има акцент върху кухнята или иначе казано ... винаги...
МАРИЯ ЗЛАТКОВА Мария е изключителна плувкиня, гребкиня и всякаква спортистка. Когато е във вода, се чувства във вихъра си. Когато има състезание, тя дава всичко от себе си със силата на младежкия си хъс. Обича винаги да мотивира както децата, така и възрастните...
СИМОНА ПАЛАЗОВА За Мони водата е нейният свят... или почти всичко, което е свързано с нея - плуване, скачане, рафтинг и какво ли още не... А всъщност Мони е най-младото попълнение във водния ни екип:)
НАТАЛИЯ СТОЯНОВА Наталия е един от най-подготвените ни кадри във водните спортове.  Действа винаги с много опит и чувство за хумор. Освен това ние много се гордеем да имаме доктор на педагогическите науки в екипа...
АЙЛИН СЕЛИМОГЛУ Като ново попълнение в нашия екип Айлин много бързо намери път към сърцата на нашите основни приятели - децата. Пожелаваме й да продължава все така напред и се радваме, че е част от нашето номадско общество!

Форма за запитвания

Изпрати