СКИ ЛАГЕРИ 2019

СКИ ЛАГЕРИ НА БАБИН ЗУБ СЪРБИЯ /02-05.02.2019г. и 01-04.03.2019г.

 

Разположен в непосредствена близост до България, ски-курортът в сръбската част на Стара планина в подножието на връх Миджур е известен с новите си съоръжения, добрите условия за ски, привлекателните цени и красотата на суровата си природа. Ски центърът е държавен, разполага с пет лифтови съоръжения /гондола, два седалкови лифта, котва и паничка/ и със ски писти за всеки скиор – от синя до черна. Пистите са широки и са много подходящи както за първи стъпки за начинаещите, така и за първи стъпки в пудрата за по-напредналите. Ние от своя страна Ви предлагаме още:

 

-      4 дни ски през междусрочната ваканция и мартенските празници

 

-      Професионални ски учители

 

-      Групи в различни нива и възможности за каране за всеки опитен и неопитен скиор

 

-      Локация Бабин Зуб / Сърбия /на около 150км от София

 

-      Дати: 02-05.02.2019г. и 01-04.03.2019г.

 

-      Цена349лв. (транспорт, застраховка, три нощувки с настаняване на база пълен пансион в двойни, тройни и четворни стаи в къща за гости – вила „Дукат“ в селцето Црни Врх, професионални ски учители в съотношение един учител – седем деца)

 

-      Цената не включва: лична ски екипировка – ски, обувки, щеки, каска, очила; карта за ски, ДДС.

 

 

Записването се осъществява до 15.01.2019г. в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017. При записване се внася капаро от 30% от сумата. Обръщаме внимание,че местата са ограничени!

 

Необходими условия за записване на Вашето дете: детето да е на възраст между 7 и 15 години; Детето да е в добро здравословно състояние. Родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка. Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място. Да подготвите нотариално заверена декларация, че сте съгласни детето Ви да излиза извън страната с нас.

 

 

Настаняването е във вила „Дукат“. Децата имат закуска, обяд и вечеря, като минимум едно от яденетата за деня е готвено. Транспортът е със слубежните автомобили на Номадия – бус Ситроен Джъмпер и Дачия Логан.

 

Кой отговаря за децата по време на лагера? По време на лагера децата са със своите инструктори, които поемат грижата за тях и вечер. Сред тях има и планински спасител, който може да окаже първа долекарска помощ.

 

Имат ли децата нужда от джобни? Можете да изпратите Вашите деца със съвсем малко джобни пари, тъй като всичко по време на лагера им е подсигурено.

 

Необходима екипировка: задрганичен паспорт; нотариално заверена декларация за съгласие детето да пътува в чужбина с придружители от Номадия; яке и долнище за ски; ски, щеки, обувки, каска, очила; слънчеви очила; крем с висок фактор на UV защита; пухен елек или друга топла връхна дреха; зимна шапка и ръкавици; 4бр. чорапи (да има и топли чорапи за ски); маратонки /обувки; кроксове или пантофи; полар /суитчър /пуловер ; панталони (тип анцуг или поларено долнище) ; фанелки ; долно бельо ; информационен здравен картон (неформален).

 

  • СКИ ЛАГЕРИ 2019

Форма за запитвания

Изпрати