ЛАГЕР НА МАЛЬОВИЦА

РИЛСКИ ЛАГЕР НА МАЛЬОВИЦА /01-05.09.2018г.

 

Какво ще правим?

 

Ще се докоснем до люлката на българския алпинизъм, ще опитаме да изкачим връх Мальовица. Ще спортуваме и ще изследваме гората. Ще обходим района. Ще преодолеем въжено препятствие. Ще си направим лагерни огньове и ще си печем хляб. Ще стреляме с лък. Ще играем на футбол, волейбол, народна топка, Върколак и много други игри.

 

Важна информация:

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 17 години; да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени планински спасители и водачи, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Самоков. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка.Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

Датата на провеждане е:01-05.09.2018г.

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017 до 15.08.2018г.

Настаняването е в хотел „Ален Мак“.

Децата имат нужда от съвсем малко джобни пари за този лагер, тъй като идеята на нашите програми е децата да се научат да живеят без да са непрекъсната част от консуматорското общество. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Препоръчваме на родителите да се чуват с децата си по веднъж на ден преди вечеря или след обяда.

 

Лагерът струва 340лв. на дете.

 

 Цената включва: Транспорт, четири дни настаняване на база пълен пансион със закуска, обяд и вечеря, един допълнителен обяд петия ден; асистенция на инструктори /в екипа има планински спасител и  водач/; застраховка; специализирана екипировка – екипировка за въжените препятствия и катерене, занимателни игри и др.; сертификат за проведен лагер и подарък.

 

Цената не включва: Храна и напитки извън основното меню, ДДС.

 

 

 

 

 

 

  • ЛАГЕР НА МАЛЬОВИЦА

Форма за запитвания

Изпрати