ЛЕТЕН ЕЗИКОВ ЛАГЕР

ЕЗИКОВИ ЛАГЕРИ В СЕЛО ГОДЛЕВО

 

1-ва смяна /24-30.06.2018г.

2-ра смяна /22-28.07.2018г.

 

Какво ще правим?

 

Заедно с нашите приятели от езиков клуб "Мери Итън" ще "учим" по забавен и игрови начин английски език по четири часа на ден. Ще посетим местната кравеферма и мандра, ще опознаем животните в селската ферма. Ще сготвим любимите си ястия. Ще играем на множество игри. Ще си направим пикник в гората. Ще опознаем гората и през нощта. Ще посетим парка за танцуващи мечки в Белица, ще направим филм, интервю или очерк по темата. Ще се ориентираме в непознат терен и ще играем на играта „Нещото“. Ще си направим лагерен огън. Ще стреляме с лък. Ще ходим по лента. Ще играем на любимите ни Върколк и Dark stories. Ще правим йога. Ще се превърнем в истински изследователи на гората. Ще си направим дискотека и ще ....

 

Важна информация:

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 14 години; да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени инструктори, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Разлог. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка.Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

Датите на провеждане са24-30.06.2018г. и 22-28.07.2018г.

 

 

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017 до 01.06.2018г.

 

Настаняването е в хотел „Припеците“ /село Годлево.

 

Децата имат нужда от съвсем малко джобни пари за този лагер, тъй като идеята на нашите програми е децата да се научат да живеят без да са непрекъсната част от консуматорското общество. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Контактът с родителите ще се осъществява веднъж на ден в периода 18-18.30ч. През останалото време телефоните ще се съхраняват на рецепцията на хотела или при придружаващите възрастни. През останалото време родителите ще имат непрекъснат контакт с ръководителите на лагера.

 

Лагерът струва 410лв. на дете.

 

Цената включва: шест дни настаняване на база пълен пансион със закуска, обяд и вечеря, един допълнителен обяд седмия ден; следобедна закуска; асистенция на инструктори и преподаватели по английски език от езиков клуб „Мери Итън“; застраховка; специализирана екипировка – занимателни игри и др.; сертификат за проведен лагер и подарък.

 

 

 

 

Форма за запитвания

Изпрати