ПАЛАТКОВИ ЛАГЕРИ 2018

ЛЕТЕН ПАЛАТКОВ ЛАГЕР /ГОЛЯМ БЕГЛИК /08-14.07.2018Г.

 

Какво ще правим?

 

Ще правим езерни експедиции с канута и риболовни маршрути в различни части на язовира; ще ходим по лента / слаклайн); ще пускаме хвърчила; ще играем на футбол, народна топка и волейбол; ще се къпем в язовира; ще помагаме за живота в палатковия лагер – ще носим дърва и др.; ще се опитаме да живеем и „оцеляваме“ в дивата природа без компютри и „нет“; ще се научим как да присъстваме отговорно и незабележимо  в природата; ще живеем на палатка и ще се учим на това, защото животът в палатковия лагер е много различен от градския живот; ще си правим вечерни огньове и дискусии, ще имаме много препятствия с поставен казус и много други игри. И най-важното ще намерим нови приятели, защото планината прави хората по-добри, защото планината прави хората приятели...

 

Важна информация:

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: да е на възраст между 7 и 17 години; да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени планински и водни спасители, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Батак. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка.Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

Датите на провеждане са:01-07.07.2018г. /първи лагер и 08-14.07.2018г. /втори лагер.

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017 до 15.06.2018г. При записване се сключва договор и се внася капаро 30% от сумата. Обръщаме внимание, че местата са ограничени.

Битови условия по време на лагера. Нощува се в палатки. Всеки участник сам се грижи за личната си хигиена и посуда, като в лагера има изградени тоалетни. Къпането е в язовира. Ежедневно се доставя питейна вода за пиене и миене на зъби.

Децата нямат нужда от джобни пари за този лагер, тъй като по време на лагера сме далеч от населени места и от т.нар. „цивилизация“. Добре е да не носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Препоръчваме на родителите да се чуват с децата си по веднъж на ден преди вечеря.

 

Палатковият лагер струва 330лв. на дете.

 

Цената включва: Четирикратно хранене по време на лагера. Децата имат закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Ежедневно получават и топли напитки, както и десерти на обяд и вечеря. Задължително дневно в менюто им присъства салата и готвено ястие. Цената включва още : Асистенция на инструктори (на всеки 8 деца – един инструктор); в екипа има планински и воден спасител; застраховка; специализирана екипировка – палатки, лодки, колела, занимателни игри; сертификат за проведен лагер и подарък.

 

Цената не включва: Транспорт, ДДС.

 

Необходима екипировка за летен палатков лагер на язовир Голям Беглик: Топъл спален чувал, Шалте, Одеало, Възглавница, Челна лампа /фенерче, Канче, чиния, вилица, лъжица, Гумени ботуши!!!, Връхно непромокаемо яке, Пухен елек или друга топла връхна дреха, Зимна шапка и ръкавици, Кърпи; бански; шапка за слънце; крем срещу изгаряне, 6 бр. чорапи (да има и топли вълнени чорапи), Маратонки, Кроксове или сандали, Полар /суитчър /пуловер – 3бр., Панталони (тип анцуг или поларено долнище) – 6бр., Непромокаем панталон, Къси панталони – 3бр., Фанелки – 7 бр., Долно бельо – 7бр., Дъждобран, Информационен здравен картон (неформален).

 

Форма за запитвания

Изпрати