ПРОГРАМА НОМАДИЯ И МЕРИ ИТЪН

 

ГОРСКИ ПРИКЛЮЧЕНЦИ

 

Отдавна си мечтаем да пренесем училището на открито, още повече в гората. Зимните месеци, макар и не особено студени тази година, винаги натрупват желанието за игри под слънцето и сред природата. Необходимостта на децата да са на открито особено осезаемо започва да се усеща в класната стая в края на март и началото на април - с пропукването на лалетата и нарцисите. Нашият екип, заедно с този на партньорите ни от езиков клуб „Мери Итън“, сме влюбени в приключенско-преживелищната педагогика, а гората се оказва перфектната “класна стая” за нея. Затова бързаме да обявим готовността си за формирането на първата група “Горски приключенци” за 2021. 

 

Програмата стартирахме миналото лято и се оказа особено успешна. Тя предлага всички предимства на летния лагер в планината без допълнителното финансово натоварване на стойността на нощувката и пълния пансион. “Горски приключенци” е едноседмична програма за летни лагери около София. В рамките на деня децата ще имат 2 уч. часа английски, много естествоизпитателски задачи, игри за себепознание и опознаване на природата и задължителната рефлексия в края на деня.

 

Дати : 5- 9 април 2021

 

Примерна програма: 

 

Ден 1: Преход, експедиция, ориентиране. Плана планина

 

Ден 2: Еднодневна екологична програма на Дендрариума /Игликина поляна и разглеждане на дърветата в района

  

Ден 3: Еднодневна екскурзия до трънското ждрело, музея на киселото мляко в село Студен Извор и на музея на бусинската керамика в село Бусинци

 

Ден 4: Огън и горски хляб. Железница

 

Ден 5: Най-добрият приятел. Позитивното общуане с кучета; осъзнаване и носене на отговорност за живите същества. NB! Кучетата са спасителни кучета от Планинска спасителна служба и са специално обучени да общуват и помагат на хора. 

 

Цената e 270 лв. и включва:  лицензиран транспорт, сертифицирани инструктори по методите на преживелищната педагогика, преподавател по английски език, екипировка за активностите, ДДС.

 

Отстъпка: за записвания до 10 март можете да ползвате 10 лв. отстъпка от общата цена на програмата.

 

Организация: Всеки ден децата ще тръгват от Руски паметник в 8:30 и ще се връщат отново там в 17:30. Програмата може да се промени в зависимост от метеорологичните условия. В случай, че те не позволяват престой на открито, децата ще могат да работят по алтернативна програма в езикова школа “Мери Итън”.

 

За записване: office@nomadia.bg/ 0896834018

 

Важно! „Номадия“ ООД и езиков клуб „Мери Итън“ спазват всички изисквания за безопасност, съобразени с противоепидемиологичните мерки към момента!

 

Очакват ни приключения! 

 

 

Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати