ЛАГЕР ЗА МЛАДЕЖИ ПРЕЗ ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ В ОСОГОВО /12-16.08.2019г.

 

 

Какво ще правят младежите?

 

Ще се учат да се ориентират с карта, с компас, по слънцето и по всякакви други признаци на природата. Ще бъдат поставени пред различни предизвикателства. Ще се учат да работят в екип. Ще направят преход в района. Ще имат множество задачи, стимулиращи вродената им креативност. Ще играят и ще се забавляват, ще намерят нови приятели...

 

 

И още малко важна информация:

 

 

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст над 13 години; да е в добро здравословно състояние. На всички родители при записване ще бъде предоставен списък от необходимите принадлежности, които да подготвят в багажа на детето, както и програма за провеждане на събитията по дни. Лагерът ще се проведе при сформирана група от минимум 12 деца. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени инструктори, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Кюстендил.

 

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017.

 

Настаняването е в комплекс „Трите буки“ в Осогово.

 

Младежите имат нужда от съвсем малко джобни пари, тъй като имат осигурени 3 хранения на ден. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Бихме искали телефоните да не се ползват по време на нашите активности.  

 

 

Лагерът струва 395лв. на участник.

 

Цената включва: транспорт; четири дни настаняване на база пълен пансион със закуска, обяд и вечеря; закуска и обяд петия ден; асистенция на инструктори от „Номадия“; застраховка; специализирана екипировка – занимателни игри и др.; подарък.

 

Цената не включва: ДДС.

 

 

 

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ НОМАДИЯ

Летен палатков лагер за младежи – язовир Голям Беглик 2016г. Пирин 25-29.07.2016г.
Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати