СКИ УИКЕНДИ В ОСОГОВО

 

На фона на лъскавите курорти Банско, Боровец, Пампорово все повече българи търсят алтернативни начини за практикуване на любимите си зимни спортове. Планината Осогово е добър изход от тълпите и опашките. Центърът се намира на 20 км от Кюстендил. Най-дългото трасе е „Осогово” с дължина 910 м и среден наклон 30%. Денивелацията е 206 м. Изкачването на върха става едва за 3 минути със ски влек. Пистите предлагат добри възможности както за начинаещи, така и за напредналите скиори.

 

Ние от своя страна Ви предлагаме още:

 

-      Ски уикенди през януари и феврураи

 

-      Професионални ски учители

 

-      Групи в различни нива и възможности за каране за всеки опитен и неопитен скиор

 

-      Локация Осогово с нощувка в хотел „Трите буки“

 

-      Дати: 19-20.01.2019г.; 26-27.01.2019г. и 16-17.02.2019г.

 

-      Цена: 165лв. на уикенд (транспорт, застраховка, една нощувка с настаняване на база пълен пансион в хотел „Трите буки“, професионални ски учители в съотношение един учител – седем деца)

 

-      Цената не включва: лична ски екипировка – ски, обувки, щеки, каска, очила; карта за ски, ДДС.

 

-      Цена 3 уикенд пакета: 455лв.

 

 

Записването се осъществява до 15.01.2019г. в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017. При записване се внася капаро от 30% от сумата. Обръщаме внимание,че местата са ограничени!

 

Необходими условия за записване на Вашето дете: детето да е на възраст между 7 и 15 години; Детето да е в добро здравословно състояние. Родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка. Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

Настаняването е в хотел „Трите буки“. Децата имат една закуска, един обяд и една вечеря. Транспортът е със слубежните автомобили на Номадия – бус Ситроен Джъмпер и Дачия Логан.

 

Кой отговаря за децата по време на ски уикенда? По време на ски уикенда децата са със своите инструктори, които поемат грижата за тях и вечер. Сред тях има и планински спасител, който може да окаже първа долекарска помощ.

 

Имат ли децата нужда от джобни? Можете да изпратите Вашите деца със съвсем малко джобни пари, тъй като всичко по време на ски уикенда им е подсигурено.

 

Необходима екипировка: яке и долнище за ски; ски, щеки, обувки, каска, очила; слънчеви очила; крем с висок фактор на UV защита; пухен елек или друга топла връхна дреха; зимна шапка и ръкавици; чорапи (да има и топли чорапи за ски); маратонки /обувки; кроксове или пантофи; полар /суитчър /пуловер ; панталон (тип анцуг или поларено долнище); фанелка; долно бельо; информационен здравен картон (неформален).

 

 

 

 

Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати