ПАЛАТКОВИ ЛАГЕРИ 2019г.

 

1-ВА СМЯНА /РИБОЛОВЕН ЛАГЕР НА ГОЛЯМ БЕГЛИК /30.06-06.07.2019г.

 

2-РА СМЯНА /ПАЛАТКОВ ЛАГЕР НА ГОЛЯМ БЕГЛИК /07.07-13.07.2019г.

 

Какво ще правят децата?

 

Ще правят езерни експедиции с канута и риболовни маршрути в различни части на язовира; ще играят футбол, народна топка и волейбол; ще се къпят в язовира; ще помагат за живота в палатковия лагер – ще носят дърва и др.; ще се научат да живеят и „оцеляват“ в дивата природа без компютри и „нет“; ще се узнаят как да присъстват отговорно и незабележимо  в природата; ще спят на палатка и ще се учат на това, защото животът в палатковия лагер е много различен от градския живот; ще си правят вечерни огньове и дискусии, ще имат много препятствия с поставен казус и много други игри. И най-важното ще намерят нови приятели, защото планината прави хората по-добри, защото планината прави хората приятели...

 

 

И още малко важна информация:

 

 

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 14 години; да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени планински и водни спасители, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Батак. Родителите трябва да изпълнят точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка и да попълнят Декларация за съгласие, с което писмено дават съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

 

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017.

 

 

Децата нямат нужда от почти никакви джобни пари, тъй като имат осигурени четири хранения на ден. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Контактът с родителите се осъществява веднъж на ден в периода 18-20.00ч. През останалото време телефоните се съхраняват при придружаващите възрастни. През останалото време родителите ще имат непрекъснат контакт с ръководителите на лагера.

 

Лагерът струва 340лв. на дете.

 

Цената включва:четири хранения на ден - закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря; асистенция на инструктори от „Номадия“; застраховка; специализирана екипировка – палатки, лодки, спасителни жилетки, занимателни игри и др.; подарък.

 

Цената не включва: транспорт, лична екипировка, ДДС.

 

 

 

 

 

ПЛАНИНА И ИСТОРИЯ /СРЕДНА ГОРА И СЕЛО СОКОЛИЦА /КАРЛОВО /29.07-02.08.2019г.

 

 

Какво ще правят децата?

 

Ще се направят трекинг в района на хижа Бунтовна в Средна гора и ще спят на хижа. Ще посетят множество исторически забележителности в района на Подбалкана – Карлово, Калофер, Сопот, Казанлък. Ще бъдат поставени пред различни предизвикателства. Ще се учат да работят в екип. Ще се къпят в басейна в комплекса. Ще играят и ще се забавляват, ще намерят нови приятели...

 

 

И още малко важна информация:

 

 

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 14 години; да е в добро здравословно състояние. На всички родители при записване ще бъде предоставен списък от необходимите принадлежности, които да подготвят в багажа на детето, както и програма за провеждане на събитията по дни. Лагерът ще се проведе при сформирана група от минимум 12 деца. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени инструктори, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Карлово.

 

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017.

 

Настаняването е две нощувки в хижа „Бунтовна“ и две нощувки в комплекс „Яев“ в село Соколица.

 

Децата имат нужда от малко джобни пари, тъй като имат осигурена храна на ден. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Контактът с родителите се осъществява веднъж на ден в периода 18-20.00ч. През останалото време телефоните се съхраняват при придружаващите възрастни. През останалото време родителите ще имат непрекъснат контакт с ръководителите на лагера.

 

 

Лагерът струва 410лв. на дете.

 

Цената включва: транспорт; четири дни настаняване на база пълен пансион със закуска, обяд и вечеря; закуска и обяд петия ден; асистенция на инструктори от „Номадия“; застраховка; специализирана екипировка – занимателни игри и др.; подарък.

 

Цената не включва: входен билет за посещаваните музеи, ДДС.

 

 

 

 

 

 

 

Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати