ЕЗИКОВИ ЛАГЕРИ В СЕЛО ГОДЛЕВО

 

1-ва смяна /24-30.06.2018г.

2-ра смяна /22-28.07.2018г.

 

Какво ще правим?

 

Заедно с нашите приятели от езиков клуб "Мери Итън" ще "учим" по забавен и игрови начин английски език по четири часа на ден. Ще посетим местната кравеферма и мандра, ще опознаем животните в селската ферма. Ще сготвим любимите си ястия. Ще играем на множество игри. Ще си направим пикник в гората. Ще опознаем гората и през нощта. Ще посетим парка за танцуващи мечки в Белица, ще направим филм, интервю или очерк по темата. Ще се ориентираме в непознат терен и ще играем на играта „Нещото“. Ще си направим лагерен огън. Ще стреляме с лък. Ще ходим по лента. Ще играем на любимите ни Върколк и Dark stories. Ще правим йога. Ще се превърнем в истински изследователи на гората. Ще си направим дискотека и ще ....

 

Важна информация:

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 14 години; да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени инструктори, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Разлог. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка.Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

Датите на провеждане са24-30.06.2018г. и 22-28.07.2018г.

 

 

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017 до 01.06.2018г.

 

Настаняването е в хотел „Припеците“ /село Годлево.

 

Децата имат нужда от съвсем малко джобни пари за този лагер, тъй като идеята на нашите програми е децата да се научат да живеят без да са непрекъсната част от консуматорското общество. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Контактът с родителите ще се осъществява веднъж на ден в периода 18-18.30ч. През останалото време телефоните ще се съхраняват на рецепцията на хотела или при придружаващите възрастни. През останалото време родителите ще имат непрекъснат контакт с ръководителите на лагера.

 

Лагерът струва 410лв. на дете.

 

Цената включва: шест дни настаняване на база пълен пансион със закуска, обяд и вечеря, един допълнителен обяд седмия ден; следобедна закуска; асистенция на инструктори и преподаватели по английски език от езиков клуб „Мери Итън“; застраховка; специализирана екипировка – занимателни игри и др.; сертификат за проведен лагер и подарък.

 Цена с отстъпка за ранни записвания 375лв. на дете. Ранните записвания са до 31.03.2018г.

Цената не включва: транспорт, храна и напитки извън основното меню, ДДС.

 

 

 

 

 

ЛЕТЕН ПАЛАТКОВ ЛАГЕР /ГОЛЯМ БЕГЛИК /01-07.07.2018 И 08-14.07.2018Г.

 

Какво ще правим?

 

Ще правим езерни експедиции с канута и риболовни маршрути в различни части на язовира; ще ходим по лента / слаклайн); ще пускаме хвърчила; ще играем на футбол, народна топка и волейбол; ще се къпем в язовира; ще помагаме за живота в палатковия лагер – ще носим дърва и др.; ще се опитаме да живеем и „оцеляваме“ в дивата природа без компютри и „нет“; ще се научим как да присъстваме отговорно и незабележимо  в природата; ще живеем на палатка и ще се учим на това, защото животът в палатковия лагер е много различен от градския живот; ще си правим вечерни огньове и дискусии, ще имаме много препятствия с поставен казус и много други игри. И най-важното ще намерим нови приятели, защото планината прави хората по-добри, защото планината прави хората приятели...

 

Важна информация:

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: да е на възраст между 7 и 17 години; да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени планински и водни спасители, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Батак. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка.Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

Датите на провеждане са:01-07.07.2018г. /първи лагер и 08-14.07.2018г. /втори лагер.

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017 до 15.06.2018г. При записване се сключва договор и се внася капаро 30% от сумата. Обръщаме внимание, че местата са ограничени.

Битови условия по време на лагера. Нощува се в палатки. Всеки участник сам се грижи за личната си хигиена и посуда, като в лагера има изградени тоалетни. Къпането е в язовира. Ежедневно се доставя питейна вода за пиене и миене на зъби.

Децата нямат нужда от джобни пари за този лагер, тъй като по време на лагера сме далеч от населени места и от т.нар. „цивилизация“. Добре е да не носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Препоръчваме на родителите да се чуват с децата си по веднъж на ден преди вечеря.

 

Палатковият лагер струва 330лв. на дете.

 

Цената включва: Четирикратно хранене по време на лагера. Децата имат закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Ежедневно получават и топли напитки, както и десерти на обяд и вечеря. Задължително дневно в менюто им присъства салата и готвено ястие. Цената включва още : Асистенция на инструктори (на всеки 8 деца – един инструктор); в екипа има планински и воден спасител; застраховка; специализирана екипировка – палатки, лодки, колела, занимателни игри; сертификат за проведен лагер и подарък.

 

Цената не включва: Транспорт, ДДС.

 

Необходима екипировка за летен палатков лагер на язовир Голям Беглик: Топъл спален чувал, Шалте, Одеало, Възглавница, Челна лампа /фенерче, Канче, чиния, вилица, лъжица, Гумени ботуши!!!, Връхно непромокаемо яке, Пухен елек или друга топла връхна дреха, Зимна шапка и ръкавици, Кърпи; бански; шапка за слънце; крем срещу изгаряне, 6 бр. чорапи (да има и топли вълнени чорапи), Маратонки, Кроксове или сандали, Полар /суитчър /пуловер – 3бр., Панталони (тип анцуг или поларено долнище) – 6бр., Непромокаем панталон, Къси панталони – 3бр., Фанелки – 7 бр., Долно бельо – 7бр., Дъждобран, Информационен здравен картон (неформален).

 

 

 

ЛЕТЕН ЛАГЕР В СТАРА ПЛАНИНА /30.07-03.08.2018г.

 

Какво ще правим?

 

Ще посетим град Берковица, ще изкачим връх Ком /2016м/, ще разгледаме Белоградчишките скали и пещерата Лепеница, ще се къпем в минералните басейни в Минкови бани, ще посетим Враца, ще играем на много игри и др.

 

Важна информация:

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 17 години; да е в добро здравословно състояние. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болница или се връщат в София. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка.Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

Датата на провеждане е:30.07-03.08.2018г.

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017 до 15.07.2018г.

Настаняването е два дни в хижа „Ком“ и два дни в компекс „Минкови бани“ в село Спанчевци.

Децата имат нужда от малко джобни пари за лагера, тъй като идеята на нашите програми е децата да се научат да живеят без да са непрекъсната част от консуматорското общество. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Препоръчваме на родителите да се чуват с децата си по веднъж на ден преди вечеря или след обяда.

 

Лагерът струва 340лв. на дете.

 

Цената включва: Транспорт, четири дни настаняване на база пълен пансион със закуска, обяд и вечеря, един допълнителен обяд петия ден; асистенция на инструктори; застраховка; специализирана екипировка – занимателни игри и др.; сертификат за проведен лагер и подарък.

 

 

Цената не включва: Храна и напитки извън основното меню, ДДС, входен билет за посещаваните музеи.

 

 

 

 

РИЛСКИ ЛАГЕР НА МАЛЬОВИЦА /01-05.09.2018г.

 

Какво ще правим?

 

Ще се докоснем до люлката на българския алпинизъм, ще опитаме да изкачим връх Мальовица. Ще спортуваме и ще изследваме гората. Ще обходим района. Ще преодолеем въжено препятствие. Ще си направим лагерни огньове и ще си печем хляб. Ще стреляме с лък. Ще играем на футбол, волейбол, народна топка, Върколак и много други игри.

 

Важна информация:

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 17 години; да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени планински спасители и водачи, които могат да оказат първа долекарска помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Самоков. Да изпълните точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка.Да попълните Декларация за съгласие, с което писмено давате съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

Датата на провеждане е:01-05.09.2018г.

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017 до 15.08.2018г.

Настаняването е в хотел „Ален Мак“.

Децата имат нужда от съвсем малко джобни пари за този лагер, тъй като идеята на нашите програми е децата да се научат да живеят без да са непрекъсната част от консуматорското общество. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Препоръчваме на родителите да се чуват с децата си по веднъж на ден преди вечеря или след обяда.

 

Лагерът струва 340лв. на дете.

 

 Цената включва: Транспорт, четири дни настаняване на база пълен пансион със закуска, обяд и вечеря, един допълнителен обяд петия ден; асистенция на инструктори /в екипа има планински спасител и  водач/; застраховка; специализирана екипировка – екипировка за въжените препятствия и катерене, занимателни игри и др.; сертификат за проведен лагер и подарък.

 

Цената не включва: Храна и напитки извън основното меню, ДДС.

 

 

 

 

 

 

 

Форма за запитвания

Изпрати