ПАЛАТКОВИ ЛАГЕРИ 2020г.

 

Първа смяна БЕГЛИК /06.07-12.07.2020г.– подходящ за деца на възраст 7-13г.

 

Втора смяна БЕГЛИК /13.07-19.07.2020г.– подходящ за деца на възраст 12+ години

 

 

Какво ще правят децата?

 

Ще правят езерни експедиции с канута и риболовни маршрути в различни части на язовира;ще играят футбол, народна топка и волейбол; ще се къпят в язовира;ще помагат за живота в палатковия лагер – ще носят дърва и др.; ще се научат да живеят и „оцеляват“ в дивата природа без компютри и „нет“; ще се узнаят как да присъстват отговорно и незабележимо  в природата; ще спят на палатка и ще се учат на това, защото животът в палатковия лагер е много различен от градския живот; ще си правят вечерни огньове и дискусии, ще имат много препятствия с поставен казус и много други игри. И най-важното ще намерят нови приятели, защото планината прави хората по-добри, защото планината прави хората приятели...

 

 

И още малко важна информация:

 

 

За да запишете детето си за нашите лагери, то трябва да отговаря на следните условия: Да е на възраст между 7 и 14 години; да е в добро здравословно състояние. По време на лагера с децата непрекъснато има обучени планински и водни спасители, които могат да оказат първа помощ в случай на нужда. Допълнително родителите попълват анкетна карта за общото здравословно състояние на тяхното дете, в която дават необходимата информация относно алергии, непоносимост към някои храни и т.н. При необходимост децата се закарват до болницата в Батак.Родителите трябва да изпълнят точно и без пропуски пълния списък с необходима екипировка и да попълнят Декларация за съгласие, с което писмено дават съгласието си детето Ви да прекара въпросния период от време с нас на посоченото място.

 

 

Записването става в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017. При записване се сключва договор и се внася като капаро 30% от сумата. 

 

 

Децата нямат нужда от почти никакви джобни пари, тъй като имат осигурени четири хранения на ден. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени. Контактът с родителите се осъществява веднъж на ден в периода 18-20.00ч. През останалото време телефоните се съхраняват при придружаващите възрастни. През останалото време родителите ще имат непрекъснат контакт с ръководителите на лагера.

 

Лагерът струва 410лв. на дете.

 

Цената включва: транспортчетири хранения на ден - закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря; асистенция на инструктори от „Номадия“; застраховка; специализира на екипировка – палатки, лодки, спасителни жилетки, занимателни игри и др.; подарък, ДДС.

 

Цената не включва: лична екипировка. 

 

 

СПИСЪК С НЕОБХОДИМАТА ЕКИПИРОВКА

 

Топъл спален чувал; шалте; одеало; възглавница; челна лампа - челник /фенерче; посуда - канче, чиния, вилица, лъжица; гумени ботуши!!!; връхно непромокаемо яке; дъждобран; пухен елек или друга топла връхна дреха; зимна шапка и ръкавици; кърпи; бански; шапка за слънце; крем срещу изгаряне; 6 бр. чорапи (да има и топли вълнени чорапи); маратонки; кроксове или сандали; полар /суитчър /пуловер – 3бр.; панталони (тип анцуг или поларено долнище) – 6бр.; непромокаем панталон; къси панталони – 3бр.; фанелки – 7 бр.; долно бельо – 7бр.; информационен здравен картон (неформален)

 

 

 

 

 

Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати