Безспорно 2020 година е напълно различна от всички помнени години досега. Промени се начинът ни на живот, промени се разбирането ни за сигурност, промениха се основни ценности. Наложи се да се адаптираме, да се пазим, да се опазим и ... да продължим напред. Да намерим нови забавления, нови приключения. Да прекараме времето с нашите близки по един различен начин. Това породи и нашата идея да адаптираме формата на програмите Родител и дете и методиката на ученето чрез преживяване към новото време. Това породи идеята за създаване на този продукт, наречен „Родител и дете ЗАЕДНО“. В концепцията му е заложено създаване на възможност за положително преживяване, за игра, за приключения, които могат да се проведат в рамките на малката общност - семейство, в близост до дома, в парка, у дома. Задоволявайки основни вторични човешки потребности - потребността от игра - от забавление, смях, отпускане и наслаждаване, споделяйки положителни емоции заедно, вярваме, че нашият продукт ще действа като превенция на негативните отражения на кризата. Надяваме се да направим възможни „малките” приключения и преживявания в рамките на общността, наречена семейство, които да дадат позитивен отпечатък в семейния живот. Надяваме се нашият продукт да запълни зимните месеци и предстоящите празници с положителни емоции и мигове. А какво съдържа самата кутия?

 

Кутията съдържа материали и идеи за 21 за активности на открито или закрито. Активностите целят създаването на някакво положително преживяване за родителите и техните деца. Основен приоритет при създаването на продукта за нас беше лесната приложимост и организация на игрите. Така, купувайки си го, Вие ще можете веднага да изпробвате някоя игра и да се насладите на споделеното.

 

 

За кого е подходящо?

 

Продуктът е подходящ за всички на възраст от 5 до 99 години:))

 

 

Колко струва?

 

Цената е 99лв. с ДДС.

 

Цената включва: сет кутия с материали и описания на 21 активности, ДДС.

 

Цената не включва: доставка.

 

 

Как да си поръчате?

 

Пишете на имейла ни или ни се обадете по телефона /0896834018/. Сетът се изработва по поръчка в рамките на една работна седмица.

 

 

 Продуктът е част от нашия нов проект Nomadia Crafts.

 

 

Подарете си едно по-различно преживяване с Вашето дете!

 

 

 

                                                                                                          

Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати