За пролетно-есенния сезон...

 

 

ВИА ФЕРАТА - МАЛЬОВИЦА

Една от малкото истински и дълги ферати в България. Цялата Мальовишка долина на длан, а от върха – дивата Урдина долина! При добро време ще направим и връх Мальовица.

Цена: 90лв. (транспорт, водач, екипировка, нощувка в хижа)

Необходимо е: планинска застраховка, добра физическа кондиция без специална подготовка.

Програма. 1 ден. Отпътуване от София в посока Мальовица. Преминаване по фератата и качване до Мальово поле. 2 ден. Трекинг в района. 16.00ч. – отпътуване.

 

 

ВЕЛОПРЕХОД + ЕКОПЪТЕКИ /ТРЪНСКО /2 ДНИ

Ниският силно начупен релеф на тази част от Краището ни дава чудесни съпътстващи гледки, докато въртим педалите. За да подсилим суровия тип на пътуването ни, ще нощуваме по номадски – на бивак с огън... или в къща за гости.

Програма. Ден 1 – село Банкя – Трън – ждрелото на река Ерма – село Банкя.

Ден 2 - Трън – село Ездимирци – село Велиново – село Ребро.

Трудност: 2/3

Цена: 100лв. (транспорт, водач, биваци) /130лв. с нощувка в къща за гости

Необходимо е: планински велосипед (+25лв. наем), добра физическа кондиция без специална подготовка.

 

За есенно-зимния сезон...

 

КУРСЪТ „СКАЛА/ЛЕД“ е предназначен за всеки, който може да отдели ден от седмицата и който желае да се запознае с методите на катерене в различни терени и условия.Изборът на локация е в зависимост от метеорологичните условия. Таксата за целия курс е 250 лв.за пет посещения, а за едно посещение - 60лв. В нея са включени инструктор /водач и пълна екипировка за катеренето. Очакваният ефект е адекватно боравене с екипировката, преценка и намаляване на риска при катерене/осигуряване и най-важното - пребиваване в планината по един интересен и техничен начин. 

 

Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати