МАРТЕНСКО ЗИМНО САФАРИ НА БАБИН ЗУБ ЗА ГОЛЕМИ/СЪРБИЯ /02-05.03.2018г.

 

Една възможност да придружите детето си и да не скучаете

Разположен в непосредствена близост до България, ски-курортът в сръбската част на Стара планина в подножието на връх Миджур е известен с новите си съоръжения, добрите условия за ски, привлекателните цени и красотата на суровата си природа. Ски-центърът е държавен, разполага с пет лифтови съоръжения /гондола, два седалкови лифта, котва и паничка/ и със ски-писти за всеки скиор – от синя до черна. Пистите са широки и са много подходящи както за първи стъпки за начинаещите, така и за първи стъпки в пудрата за по-напредналите. Ние от своя страна Ви предлагаме още:

 

 

Дати: 02-05.03.2018г.

 

Цена: 190лв. (застраховка, три нощувки с настаняване на база ВВ в къща за гости – Вила Дукат в селцето Црни Врх, Игра Зимно сафари, тематична вечер за зимната планина с домашно приготвена храна)

 

Цената не включва: обяд и останалите вечери, транспорт, ски карти и ски екипировка.

 

Допълнителни предложения:

 

1. Зимен преход към връх Миджур /подходящ и за начинаещи/ - 60лв. на човек при група от 4 човека

2. Техника на извънпистовото каране - 40лв. на човек при група от 4 човека

 

 

Записването се осъществява до 10.02.2018г. в нашия офис на улица „Черни Лом” №10 или на телефоните: 0896 834018; 0896 834017. При записване се внася капаро от 30% от сумата. Обръщаме внимание,че местата са ограничени!

 

Настаняването е във Вила Дукат.

 

 

 

 

СКИПРЕХОДИ В РАЙОНА НА СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА И ВРЪХ КАБУЛ /17-18.02.2018г.

 

Описание: ски-преход в Северозападна Рила - връх Кабул или в района на Езерата /Отовица/Харамията - в зависимост от снежните условия и възможностите на групата; техника на ходене с колани; ски в необработен терен; техника на ходене и преход със снегоходки; опасности в зимната планина; лавинна безопасност, снежен профил, използване на лавинни уреди. Първи стъпки в леденото катерене на Скакавица.

       

Място: Рила, Скакавица.

 

Цена: 140лв.

 

Цената включва:  водач, 1 нощувка, инструктор ледено катерене, екипирока за катеренето.

 

Цената не включва: транспорт, храна.

 

Необходима екипировка: ски туринг комплект - ски, комбиниран автомат, комбинирани обувки и колани; лавинна екипировка - лавинен предавател, лопата и сонда; подходящи дрехи за зимната планина; застраховка

 

 

 

КРАСИВИЯТ ПИРИН /БЕЗБОГ И ПОЛЕЖАН /17-18.03.2018г.

 

Описание: ски-преход в района на връх Безбог и Полежан; техника на ходене с колани; ски в необработен терен; техника на ходене и преход със снегоходки; опасности в зимната планина; лавинна безопасност, снежен профил, използване на лавинни уреди.

       

Място: Пирин /Добринище.

 

Цена: 140лв.

 

Цената включва:  водач, 1 нощувка.

 

Цената не включва: транспорт, храна, билет за лифта.

 

Необходима екипировка: ски туринг комплект - ски, комбиниран автомат, комбинирани обувки и колани; лавинна екипировка - лавинен предавател, лопата и сонда; подходящи дрехи за зимната планина; застраховка

 

 

 

 

 

 

Форма за запитвания

Форма за запитвания

Изпрати